Ostig pickles toast på Levain - Recept | Pågen
5 5 1 0 stemmer

Toast med ost og syltede agurker på Levain

Med dejligt Levain-surdejsbrød, smeltet ost og syltede agurker i en skøn kombination får du en nem og hurtig toast, der er lige så lækker til frokost som til aftenhyggen. Prøv den – og lad smagen tale for sig selv!


Ingredienser

  • 4 skiver Pågen Levain
  • 1 bøtte cream cheese
  • 150 g revet mozzarella
  • ½ glas syltede agurker
  • Chiliflakes
  • 1 halv parmesanost

Tilberedning

  1. Forvarm ovnen til 200 grader. Læg 4 skiver Levain-brød på en bageplade med bagepapir. Smør brødene med cream cheese.
  2. Drys mozzarella over, skær de syltede agurker i tynde skiver, og dup væsken af med køkkenrulle. Bag i ovnen i 15–20 minutter.
  3. Tag dem ud, og drys med parmesan og chiliflakes!