Pågen har stor variation i sine produkter - og dermed vil alle kunne finde noget der passer den enkeltes smag. Vores brød kan bruges til alle måltider, og Pågen hjælper til i hverdagen med at gøre måltiderne ekstra lækre. Vi har det perfekte brød både til morgenmaden, madpakken, aftensmaden eller den lille sult - og selvfølgelig også kagen til eftermiddagskaffen. Hos os er der noget for enhver smag. Til alle døgnets tidspunkter.
Denne fantastiske sandwich med meget smag fandt vi i Tokyo. Den forholdsvis enkle opskrift resulterer i en smagsoplevelse lidt udover det sædvanlige. Kan varmt anbefales!
Ingredienser
4 portioner
8 skiver landbrød (f.eks Pågen Levain)
ca 400 g laksefilé, uden skind
¾ dl teriyakisauce
1 tsk sesamfrø
1 pak choi (kål)
1 tsk sambal oelek
1 rød peber
Tilberedning
Skær laksen i tynde skiver og bland dem forsigtigt med teriyakisaucen og sesamfrø.
Skær pak choi i strimler og bland med sambal oelek.
Del og rens den røde peber og skær den i strimler.
Fordel pak choi på halvdelen af brødene og læg laksen på. Afslut med den røde peber. Læg resten af brødene på som låg.
Varm i en toaster i ca 5 minutter.
Opskriften er udviklet af Pågen i samarbejde med ICA.