Varm Gifflar-dessert i portionsform
5 5 1 0 stemmer

Varm Gifflar-dessert i portionsform

Efterårets lækreste og nemmeste dessert begynder med Gifflar. Server direkte fra ovnen for en ekstra cremet oplevelse!


Ingredienser

Til 2 portioner
  • 2 små skåle
  • 1 æg
  • 125 ml mælk og 25 ml fløde
  • 1 spsk sukker
  • 2 spsk kanel
  • 1 pose Gifflar Kanel
  • Vaniljesauce efter smag

Tilberedning

  1. Forvarm ovnen til 175 grader
  2. Sæt to små ovnfaste portionsskåle frem.
  3. Rul to Gifflar ud i hver skål og læg dem fladt i bunden.
  4. Læg en hel Gifflar ovenpå, med den snoede side opad
  5. Pisk æg, 1 spsk sukker, bagepulver, mælk og fløde sammen i en gryde, og varm op ved middel varme på komfuret.
  6. Fordel blandingen i formene.
  7. Drys lidt kanel blandet med en knivspids sukker over.
  8. Bag i ovnen i 30 minutter.

Server med vaniljesauce.