Noget for enhver smagog tidspunkt på døgnet
Pågen har stor variation i sine produkter - og dermed vil alle kunne
finde noget der passer den enkeltes smag. Vores brød kan bruges til alle måltider, og Pågen hjælper til i hverdagen med at gøre måltiderne ekstra lækre. Vi har det perfekte brød både til morgenmaden, madpakken, aftensmaden eller den lille sult - og selvfølgelig også kagen til eftermiddagskaffen. Hos os er der noget for enhver smag.
Til alle døgnets tidspunkter.
Bohuskaka
Frokoststykker
Grødbrød
Hönö Skærgårdsbrød
Javisst
Jättefranska
Lantbröd med Havsalt
Levain
LingonGrova
Pågenlimpan
Rasker
Roast´n Toast
Rug Levain
Skorper Kardemomme
Skorpor Fullkorn
Skånskt Lantbröd
Solstykker
Gifflar Kanel
Gifflar Raspberry Vanilla
Gifflar Vanilje
Små Kanelbullar
Små Semlebullar
Vanillas
Bagning med surdej har en lang række fordele. Brødet bliver saftigere, holder sig længere frisk, bliver mindre smuldret, får en bedre tekstur og en fyldigere aroma og syrlig smag. Brødet bliver desuden mindre følsomt over for mugangreb. Når man laver en surdej, blandes hvede- og/eller rugmel med vand til en løs dej, som skal stå og hæve. I surdejen dannes mælkesyre, eddikesyre og aromastoffer af de naturlige mikroorganismer, der kaldes syrebakterier.