Lantbröd med Havsalt

Nyd den milde, rene smag med
inspiration fra skånsk lantbrödstradition.

Ingredienser

Hvedemel, vand, surdej baseret på hvede, sigtet rugmel, koldpresset rapsolie, havsalt (1,3%), skoldet fuldkornshavremel, hvedegluten, malt af byg, gær, melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre).

Overfølsomhed
Indeholder gluten.
Læs mere om overfølsomhed

Vægt pr pakke: 560 g

Næringsindhold

Næringsindhold Pr. 100 g Pr Skive (37 g)
Energi 1094 kJ/259 kcal 405 kJ/96 kcal
Fedt 2,6 g 1 g
Heraf mættet fedt 0,4 g 0,1 g
Kulhydrater 48 g 17,8 g
Heraf sukkerstoffer 3,4 g 1,3 g
Fiber 3 g 1,1 g
Protein 9,4 g 3,5 g
Salt 1,3 g 0,5 g

Lækkert at riste eller
dyppe i olivenolie til maden.

Brød og
sundhed

At spise brød til alle måltider er en nem måde at få dækket behovet for energi, kostfibre, vitaminer og mineraler.

Læs mere

Med kærlighed
siden 1878

Allerede i 1878 blev grunden lagt til det, der i dag er Pågen...

Læs mere

Brødet er bagt med havsalt, som giver
en ekstra smagsdimension og fyldighed.

Sådan smager brødet

Ordene er med til at beskrive smagsoplevelsen

SØDME

SALT

Specifik
karakter

Ristede

Lad os
inspirere!

Med kærlighed siden 1878

Allerede i 1878 blev grunden lagt til det, der i dag er Pågen...

Brød og sundhed

At spise brød til alle måltider er en nem måde at få dækket behovet for energi, kostfibre, vitaminer og mineraler.

Måske kan du
også lide?