Rasker

Et generøst ristet brød
med masser af smag

Ingredienser

Vand, hvedemel, fuldkornshvedemel*, skåret fuldkornsrug* (6%), sigtet rugmel, surdej på fuldkornsrug* og hvede, hvedegluten, solsikkefrø (2%), havrefibre, rapsolie, sirup, bygmalt, gær, salt, melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre).
Brødet indeholder 53% hvede og 13% rug.

*Fuldkornsindhold: 24% svarende til 37% af tørvægten.

Overfølsomhed
Indeholder gluten.
Læs mere om overfølsomhed

Vægt pr pakke: 1100 g

  • Nøglehulsmærket

Næringsindhold

Næringsindhold Pr. 100 g Pr Skive (42 g)
Energi 1145 kJ/271 kcal 481 kJ/114 kcal
Fedt 4,3 g 1,8 g
Heraf mættet fedt 0,5 g 0,2 g
Kulhydrater 46 g 19,3 g
Heraf sukkerstoffer 4,3 g 1,8 g
Fiber 5 g 2,1 g
Protein 9,6 g 4 g
Salt 0,98 g 0,4 g

Sundt og lækkert,
rig på fuldkorn

Brød og
sundhed

At spise brød til alle måltider er en nem måde at få dækket behovet for energi, kostfibre, vitaminer og mineraler.

Læs mere

Med hensyn
til fremtiden

Vi bager med kærlighed. Det er med os, når vi vælger råvarer, når vi bager, og når vi transporterer vores brød til butikken...

Læs mere

Med kærlighed
siden 1878

Allerede i 1878 blev grunden lagt til det, der i dag er Pågen...

Læs mere

Klippet rug og solsikkefrø
giver Rasker det lille ekstra

Sådan smager brødet

Ordene er med til at beskrive smagsoplevelsen

SØDME

SALT

Specifik
karakter

cremet

Specifik
karakter

Nøddeagtig

Lad os
inspirere!

Med hensyn til fremtiden

Vi bager med kærlighed. Det er med os, når vi vælger råvarer, når vi bager, og når vi transporterer vores brød til butikken...

Med kærlighed siden 1878

Allerede i 1878 blev grunden lagt til det, der i dag er Pågen...

Måske kan du
også lide?