Rug Levain

Rustikt surdejsbrød
med spirede rugkerner

Ingredienser

Hvedemel, vand, surdej baseret på fuldkornsrug og fuldkornsdurumhvede (10%), spirede rugkerner (9%), hvedegluten, fuldkornsdurumhvedemel, fuldkornsrugmel, bygmalt, gær, salt, melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre).
Brødet indeholder 10% rug.

Overfølsomhed
Indeholder gluten.
Læs mere om overfølsomhed

Vægt pr pakke: 650 g

Næringsindhold

Næringsindhold Pr. 100 g Pr Skive (41 g)
Energi 985 kJ/235 kcal 404 kJ/96 kcal
Fedt 1,5 g 0,6 g
Heraf mættet fedt 0,3 g 0,1 g
Kulhydrater 43 g 17,6 g
Heraf sukkerstoffer 3,6 g 1,5 g
Fiber 4,2 g 1,7 g
Protein 9,3 g 3,8 g
Salt 1,3 g 0,5 g

Nyd den gyldenbrune skorpe
og den let syrlige smag

Brød og
sundhed

At spise brød til alle måltider er en nem måde at få dækket behovet for energi, kostfibre, vitaminer og mineraler.

Læs mere

Med hensyn
til fremtiden

Vi bager med kærlighed. Det er med os, når vi vælger råvarer, når vi bager, og når vi transporterer vores brød til butikken...

Læs mere

Med kærlighed
siden 1878

Allerede i 1878 blev grunden lagt til det, der i dag er Pågen...

Læs mere

Vi bruger kun de
allerbedste råvarer

Sådan smager brødet

Ordene er med til at beskrive smagsoplevelsen

SØDME

SYRLIGHED

SALT

Specifik
karakter

Frugtagtig

Lad os
inspirere!

Med hensyn til fremtiden

Vi bager med kærlighed. Det er med os, når vi vælger råvarer, når vi bager, og når vi transporterer vores brød til butikken...

Med kærlighed siden 1878

Allerede i 1878 blev grunden lagt til det, der i dag er Pågen...

Måske kan du
også lide?