Skånskt Lantbröd

Mørkt, fyldigt
brød med rug

Ingredienser

Hvedemel, vand, skåret rugkerner*, sirup, surdej på fuldkornsrug* og hvede, hvedegluten, bygmalt (3%), rapsolie, sigtet rugmel, skoldet hvedemel, sukker, gær, salt, melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre).
Brødet indeholder 14% rug.
Kan indeholde spor af valmuefrø.

*Fuldkornsindhold; 12%, svarende til 17% af tørvægten.

Overfølsomhed
Indeholder gluten. Kan indeholde spor af birkes.
Læs mere om overfølsomhed

Vægt pr pakke: 750 g

Næringsindhold

Næringsindhold Pr. 100 g Pr Skiva (42 g)
Energi 1184 kJ/283 kcal 497 kJ/119 kcal
Fedt 3,8 g 1,6 g
Heraf mættet fedt 0,4 g 0,2 g
Kulhydrater 50 g 21 g
Heraf sukkerstoffer 9,2 g 3,9 g
Fiber 4,3 g 1,8 g
Protein 9,9 g 4,2 g
Salt 1,1 g 0,5 g

mørkt brød med en rig smag
af rug og ristet malt.

Brød og
sundhed

At spise brød til alle måltider er en nem måde at få dækket behovet for energi, kostfibre, vitaminer og mineraler.

Læs mere

Med kærlighed
siden 1878

Allerede i 1878 blev grunden lagt til det, der i dag er Pågen...

Læs mere

Det her er brødet, som smager af mere
- og som ganske enkelt er Skåret til livet !

Sådan smager brødet

Ordene er med til at beskrive smagsoplevelsen

SØDME

SYRLIGHED

SALT

Specifik
karakter

Ristet malt

Lad os
inspirere!

Med kærlighed siden 1878

Allerede i 1878 blev grunden lagt til det, der i dag er Pågen...

Brød og sundhed

At spise brød til alle måltider er en nem måde at få dækket behovet for energi, kostfibre, vitaminer og mineraler.

Måske kan du
også lide?