Selvom Pågens produkter ikke har været mulige at købe i Danmark i så mange år, har nogle af dem allerede befæstet sin plads som en klassiker
LingonGrova lanceredes i begyndelsen af 1990'erne under navnet Lantgrova. Men eftersom salget ikke gik så godt, var det meningen at vi skulle stoppe med at bage produktet. Men vi gav det en chance til - og det var jo meget heldigt, for i dag er LingonGrova et af de mest købte brød i Sverige. Næsten halvdelen af svenskerne spiser LingonGrova mindst en gang om året - og mange spiser det hver dag. Fuldkorn, surdej og tyttebær giver brødet en fyldig og unik smag, der gør det til en sikker vinder.
Gifflar er et typisk eksempel på, hvordan nogle produkter bliver til ved en ren tilfældighed. I 70'erne bagte vi på Pågen stadig vores små kanelsnegle for hånd. Men nogle gange gik det galt på vej til ovnen, og de små snegle havnede på højkant. Man ærgede sig over de mislykkede snegle, men en dag vågede en bager den påstand, at de så da slet ikke så tossede ud, når de var bagt på højkant. Desuden holdt giflerne sig friske længere, når de blev bagt på den led - og smagen var jo stadig den samme gode - og vips var Gifflar Kanel en realitet - og er nu både Sveriges og Danmarks mest solgte kage.
JätteFranska er det første formbagte franskbrød i Sverige og det blev lanceret allerede i 60'erne. Man havde hentet inspiration fra USA, hvor skivet formfranskbrød var utroligt populært. I Sverige var man ikke sen til at tage efter trenden med ristet brød, og JätteFranska blev med det samme en succés. I dag bager vi flere forskellige slags formbrød, men det er stadig den klassiske JätteFranska, der er forbrugernes favorit. Og Sveriges største og mest solgte formbrød. I sin enkelthed er JätteFranska for mange det ultimative brød at riste, "jättestor, jättefrasig, jättegod" - der på dansk betyder megastort, megasprødt og megalækkert!