Hvad:
Hvornår:

Äntligen! med frikadeller på spyd

5 minutter

Når øjet bliver fanget knurrer det i maven. Prøv denne lidt anderledes madpakke til ungerne...
Læs mere

Sandwich med røget laks

10 minutter

.....og en herlig lille overraskelse. Spred glæde med madpakken!
Læs mere
#grillrecept

Veggie Jumbo Jet

20 minutter

Det finns inga regler när det gäller Street Food. Tvärtom. Utgå från våra färdigkomponerade rätter och addera eller ta bort...
Læs mere
#grillrecept

Boogie-Woogie Baloney

20 minutter

Det finns inga regler när det gäller Street Food. Tvärtom. Ju mer gränserna tänjs, desto...
Læs mere

Jordbærdrøm

15 minutter

En imponerende og anderledes dessert som er både nem og god. Vil garanteret imponere børn og barnlige sjæle!
Læs mere

Grillede Vanillas og jordbær med smeltet choklade

10 minutter

Vanillas på grillspyd er den perfekte afslutning på en god middag...
Læs mere

Morgenmadsinspiration med grødbrød

0 minutter

En morgenmadsmad, der løfter dagen – cremet gedeost, friske grøntsager og gyldne æg på...
Læs mere

Ristet brød med honningbagte gulerødder

0 minutter

Rist en skive saftigt Grødbrød og top med honningbagte gulerødder...
Læs mere

Islagkage med Gifflar Raspberry & Vanilla

0 minutter

Denne vidunderlige islagkage med smuldrede Gifflar Raspberry...
Læs mere
#tilsidstekrumme

Brunchstrata med JätteFranska

0 minutter

Brug brødresterne med denne lækre italienske favorit – strata!
Læs mere

Toast med ost og syltede agurker på Levain

0 minutter

Med dejligt Levain-surdejsbrød, smeltet ost og syltede agurker...
Læs mere

Gifflar-cupcakes med cremet frosting

0 minutter

Top med en blød cream cheese-frosting og et stykke Gifflar for...
Læs mere

Hot honey Halloumi

0 minutter

Lav en uimodståelig hot honey halloumi-sandwich, og måltidet er reddet!
Læs mere

Blåbærfyldt cheesecake-french toast

0 minutter

Her kommer en rigtig luksuriøs opskrift til at nyde til en weekendmorgenmad!...
Læs mere

Kærlighedspizza med Hönö Skærgårdsbrød

0 minutter

Findes der noget mere kærligt end en lækker pizza med frisk Hönö...
Læs mere

Ceasarsalat-sandwich med RugLevain

0 minutter

Hvem elsker ikke en klassisk ceasarsalat med sprød kylling, bacon, parmesan og en frisk...
Læs mere

Levain-sandwich med kalvesteg og spidskål

0 minutter

Et godt, frisk brød kan sagtens være stjernen i en luksuriøs...
Læs mere

Pestoæg på Levain surdejsbrød

0 minutter

Har du endnu ikke prøvet trenden med pestoæg på en skive frisk surdejsbrød, så er det...
Læs mere
#tilsidstekrumme

Pizzamuffins af JätteFranska

0 minutter

Du elsker brød, du elsker pizza – lav nemme pizzamuffins ved at bruge JätteFranska eller...
Læs mere

Varme Gifflar med cream cheese-frosting

0 minutter

Varm Gifflar i mikroovnen i et par minutter, og dæk dem derefter...
Læs mere
#varmesandwiches

Lækker grilled cheese med Middelhavsbrød

0 minutter

Forkæl dig selv lidt ekstra her i december og nyd en omgang comfort...
Læs mere
#varmesandwiches

Julesmørebrød på Middelhavsbrød

0 minutter

Forkæl dig selv lidt ekstra her i december og nyd en omgang comfort food ❤️ Lav en lækker...
Læs mere

Brødstjerner på JätteFranska

0 minutter

Pift adventshyggen op med sjove, kreative og frem for alt lækre brødstjerner, som hele...
Læs mere

Gifflar pannacotta

0 minutter

Her er en opskrift på noget helt særligt! En luksuriøs vaniljepannacotta toppet med Gifflar stegt i karamelsauce.
Læs mere

Hvid Rocky Road med Gifflar Vanilje

0 minutter

Tag julebagningen til nye højder med denne variant af den populære...
Læs mere

Brødruller med ost lavet af JätteFranska

0 minutter

Ostebrødruller er en sjov og utroligt velsmagende twist på klassikeren...
Læs mere

Rug Levain med græskarhummus og sprød kål

0 minutter

Med ovnbagt kål og krydret græskarhummus får du en sandwich,...
Læs mere

Sticky popcorn med Gifflar Vanilje

0 minutter

Gør dig klar til filmaften! Sticky popcorn med Gifflar Vanilje. Sticky popcorn er noget,...
Læs mere
#varmesandwiches

Hot tuna melt – varm sandwich med tun, ost, løg og kapers

0 minutter

Prøv en spicy tuna melt med tunblanding, smeltet ost og lidt...
Læs mere