En vegetarisk sandwich, som kræver at man investerer lidt tid. Men det kommer godt igen!
4 Pågen Solstykker
Ærte- og cashewpesto
•2 dl grønne ærter
•2 dl cashewnødder
•1 spsk citronsaft
•1 spsk vand
•salt
Fyld
•1 hjertesalat
•1/4 blomkål
•400 g halloumi
•2 spsk olie
•1 dl solsikkeskud
1.Ærte- og cashewpesto: Tø ærterne op, hvis de er frosne.
2.Mix ærter, cashewnødder, citronsaft og vand i en blender. Smag til med salt.
3.Fyld: Rens hjertesalaten og tag bladene af. Skær blomkålen i buketter som høvles eller skæres i tynde skiver.
4.Skær halloumien i mindre skiver og steg dem gyldne i olie ved middeltemeratur.
5.Smør pestoen på brødets underdele. Placér salat, halloumi, blomkål og solsikkeskud ovenpå og afslut med brødets overdel.
NB! Denne opskrift er udviklet af Pågen i samarbejde med ICA.