Pågen har stor variation i sine produkter - og dermed vil alle kunne finde noget der passer den enkeltes smag. Vores brød kan bruges til alle måltider, og Pågen hjælper til i hverdagen med at gøre måltiderne ekstra lækre. Vi har det perfekte brød både til morgenmaden, madpakken, aftensmaden eller den lille sult - og selvfølgelig også kagen til eftermiddagskaffen. Hos os er der noget for enhver smag. Til alle døgnets tidspunkter.
Brødgratin med skinke og broccoli - Pågen Middelhavsbrod
Har du madrester, der trænger til at blive brugt? Så foreslår vi, at du laver en nem og velsmagende brødgratin. Det er en perfekt måde at bruge brød og du kan variere den med de grøntsager og andre madrester, du har i køleskabet.
OBS! Peberfrugten, broccolien og skinken kan udskiftes med andre rester som f.eks. squash, gulerod, aubergine, kødfars osv.
Tilberedning
Gør sådan her
Forvarm ovnen ved 200 grader.
Skær brødskiverne i grove firkanter.
Skær peberfrugten i strimler, skær skinke og broccoli i små stykker. Hak løget.
Steg løget i en ovnfast støbejernspande. Tilsæt peberfrugten og broccolien når løget er brunet og steg indtil broccolien og peberfrugten er blevet lidt bløde. Tilsæt derefter brød og skinke.
Pisk æggene og mælken sammen og smag til med salt og peber. Hæld blandingen over i formen. Drys reven ost henover brødgratinen.
Bag i ovnen i ca. 20 minutter til brødgratinen har fået en flot farve og er stivnet.