Solstykker

Ny forbedret opskrift og nu med endnu mere fuldkorn!

Solstykker

Pågen Solstykker med sprøde solsikkekerner er både saftige og rige på fuldkorn. Det gør dem til favoritter både til morgenmad og i madpakken.
Et brød som hele familen kan lide!

Vand, fuldkornshvedemel*, hvedemel, knækkede rugkerner*, surdej baseret på fuldkornsrug* og hvede, solsikkekerner (8%), fuldkornsdurumhvede, hvedegluten, hørfrø, sukker, æble, koldpresset rapsolie, gær, surhedsregulerende middel (citronsyre), bygmalt og salt.

*Fuldkornsindhold: 40%, svarende til 52% af tørvægten. 

Overfølsomhed
Indeholder gluten.
Læs mere om overfølsomhed

Vægt pr pose: 360 g

  • Fuldkorn
  • Nøglehulsmærket
Næringsindhold Pr. 100 g Pr bolle (60 g)
Energi 1176 kJ / 281 kcal 706 kj / 169 kcal
Fedt 7 g 4,2 g
Heraf mættet fedt 0,9 g 0,5 g
Kulhydrater 38 g 22,8 g
Heraf sukkerstoffer 4,3 g 2,6 g
Fiber 6,4 g 3,8 g
Protein 12 g 7,2 g
Salt 1 g 0,6 g

Ny forbedret opskrift og nu med endnu mere fuldkorn!