Solstykker

Ny forbedret opskrift og nu med endnu mere fuldkorn!

Andre anbefaler også

PågenLimpan PågenLimpan Solstykker Solstykker

Solstykker

Pågen Solstykker med sprøde solsikkekerner er rige på fuldkorn og samtidig bløde og saftige. Det gør dem til favoritter både til morgenmad og i madpakken.
Et brød som hele familen kan lide!

Vand, fuldkornshvedemel*, hvedemel, skårne rugkerner* (10%), surdej baseret på hvede og rug (6%), solsikkekerner (5%), fuldkornsmel af durumhvede, hvedegluten, hørfrø, sukker, æble, koldpresset rapsolie, gær, surhedsregulerende middel (citronsyre), bygmalt og salt.

*Fuldkornsindhold: 38%, svarende til 52% af tørvægten. 

Overfølsomhed
Indeholder gluten.
Læs mere om overfølsomhed

Vægt per pose 360 g

  • Fuldkorn
  • Nøglehulsmærket
Næringsindhold Pr. 100 g Pr brød (56 g)
Energi 1176 kJ / 281 kcal 659 kj / 157 kcal
Fedt 7,5 g 4,2 g
Heraf mættet fedt 0,9 g 0,5 g
Kulhydrater 38 g 21,3 g
Heraf sukkerstoffer 4,3 g 2,4 g
Fiber 6,4 g 3,6 g
Protein 12 g 6,7 g
Salt 1 g 0,6 g

Ny forbedret opskrift og nu med endnu mere fuldkorn!

Andre anbefaler også

Lantgoda Lantgoda JätteFranska JätteFranska
Pågen anvender cookies for at forbedre og tilpasse dit besøg på vores websted. Læs mere om cookies.