Klassisk kladdkaka med Grädde & Pågen Gifflar - Recept | Pågen
45 minutter
4 5 1 45 stemmer

Klistret chokoladekage med Gifflar

Fantastisk lækker klistret chokoladekage i kombination med Pågen Gifflar kanel. Helt uimodståelig!


Ingredienser

Bund
  • 1 pose Gifflar kanel
Kagedej
  • 3 æg
  • 4,5 dl sukker
  • 2,5 tsk vaniljesukker
  • 6 spsk kakao
  • 150 g smør, smeltet
  • 1,5 knivspids salt
  • 2,25 dl hvedemel
  • 100g mørk bagechokolade
Forslag til servering
  • Flødeskum

Tilberedning

Gør sådan her
  1. Brug en bageform med en størrelse på ca. 21-23 cm i diameter. Læg gifflarne i bunden af formen.
  2. Bland ingredienserna til dejen. Riv bagechokolade og rør i dejen. Hæld dejen i formen.
  3. Bages i ca. 35 minutter i midten af ovnen ved 175 grader.
  4. Vend kagen på hovedet og fjern bagepapiret inden servering. Gifflarne danner et flot mønster på kagen.
  5. Server med en klat flødeskum og nogle friske bær.