Corky Crumble Gifflar Halloween - Recept | Pågen
5 5 1 0 stemmer

Corky Crumble

Vores elskede Gifflar er perfekte til at forvandle til små monstre, spøgelser og andre skrækkeligt lækre kreationer. Lad fantasien flyde, og gør halloween-fikatet til et kreativt pysselkalas.


Ingredienser

  • Gifflar, 1 bolle​
  • Bagechokolade, mørk​
  • Sukkermasse, hvid​
  • Sukkerøjne, 2 stk​
  • Glukosesirup​
  • Krymmel, valgfrit​

Tilberedning

  1. Smelt chokoladen i vandbad.​
  2. Dyp bollens top i chokoladen til ønsket resultat. Lad stivne lidt. Placer øjnene i bollens snoning.
  3. Form sukkermassen til horn og skær små hugtænder.
  4. Placer dem med hjælp af lidt smeltet chokolade eller glukosesirup.
  5. Drys chokoladen med krymmel.