Pågen har stor variation i sine produkter - og dermed vil alle kunne finde noget der passer den enkeltes smag. Vores brød kan bruges til alle måltider, og Pågen hjælper til i hverdagen med at gøre måltiderne ekstra lækre. Vi har det perfekte brød både til morgenmaden, madpakken, aftensmaden eller den lille sult - og selvfølgelig også kagen til eftermiddagskaffen. Hos os er der noget for enhver smag. Til alle døgnets tidspunkter.
En luksuriøs og cremet fransk klassiker, der passer perfekt til middagen! Eller hvorfor ikke dele sandwichen op i mindre stykker og servere den som snitter?
Smør dijonsennep på en skive brød, læg skinke og ost ovenpå, og top med den anden skive. Steg dobbelt-sandwichen i smør ved middelvarme, indtil brødet er gyldent.
Bechamelsauce: Smelt smørret, pisk melet i, og tilsæt derefter mælken lidt ad gangen, indtil saucen tykner. Smag til med salt og evt. lidt hvidvins- eller champagneeddike.
Hæld saucen over sandwichen, top evt. med lidt ost, og gratinér ved 200°C i ca. 5 minutter.
Steg ægget (med blommen opad – sunny side up), læg det oven på sandwichen, dryp lidt citronsaft over og drys med purløg.