Pågen har stor variation i sine produkter - og dermed vil alle kunne finde noget der passer den enkeltes smag. Vores brød kan bruges til alle måltider, og Pågen hjælper til i hverdagen med at gøre måltiderne ekstra lækre. Vi har det perfekte brød både til morgenmaden, madpakken, aftensmaden eller den lille sult - og selvfølgelig også kagen til eftermiddagskaffen. Hos os er der noget for enhver smag. Til alle døgnets tidspunkter.
En uimodståelig lækker variant af æblekage, hvor saftige Gifflar Kanel møder søde æbler. Et must at prøve i æblesæsonen!
Ingredienser
Ca. 4 æbler
Ca. 2 tsk kanel
1 pose Gifflar Kanel
150 g smør (og lidt ekstra til at stege æblerne i)
2 æg
2 dl sukker
1 tsk vaniljesukker
3 dl mælk
2 dl piskefløde
1 tsk bagepulver
1,5 dl hvedemel
Tilberedning
Gør sådan her:
Sæt ovnen på 175 grader.
Skær 3 af æblerne i ca. 1 cm store stykker og læg dem i en skål. Strø kanel hen over og bland til æblerne er dækket. Varm rigeligt smør i en stegepande og steg derefter æblerne til de har suget smørret op og er blevet lidt bløde. Stil til siden.
Pisk æg, sukker og vaniljesukker til dejen bliver luftig. Smelt smørret og hæld det i dejen sammen med mælk, piskefløde, hvedemel og bagepulver.
Læg de stegte æbler, så de dækker bunden af et ovnfast fad. Skær Gifflarna i halve og skær det sidste æble i skiver. Læg Gifflarna hen over de kanelstegte æbler og bland med æblerne. Hæld hen over dejen. Lad evt. stå og trække lidt i køleskabet.