Pågen har stor variation i sine produkter - og dermed vil alle kunne finde noget der passer den enkeltes smag. Vores brød kan bruges til alle måltider, og Pågen hjælper til i hverdagen med at gøre måltiderne ekstra lækre. Vi har det perfekte brød både til morgenmaden, madpakken, aftensmaden eller den lille sult - og selvfølgelig også kagen til eftermiddagskaffen. Hos os er der noget for enhver smag. Til alle døgnets tidspunkter.
Kom i Halloween-stemning med Gifflar! Skab dine egne uhyggeligt lækre små monstre, spøgelser og edderkopper – alt du skal bruge, er Gifflar, slik, glassur og lidt fantasi.
Ingredienser
Gifflar Kanel
Mini-marshmallows
Farverig glassur
Blokchokolade, smeltet i vandbad
Hvid chokolade, smeltet i vandbad
Saltstænger
Sukkerøjne
Karamelsnørebånd
Tilberedning
Gør sådan her:
Supernemme Gifflar-edderkopper:
Lav ben af karamelsnørebånd - ca 7 - 10 cm.
Sæt otte ben på hver edderkopps Gifflar-krop, fire på hver side.
Dæk Gifflar-kroppen med smeltet blokchokolade.
Sæt sukkerøjne på – så mange du vil.
Lækre Gifflar-monstre:
Skær et snit på siden af kagen - dette bliver Gifflar-monsterets mund.
Fyld munden med tænder lavet af Mini-marshmallows - hvis du vil kan du skære dem diagonalt, så de bliver som skarpe hugtænder i monster-munden.
Sæt tænderne fast med rød glassur, som blodigt tandkød rundt om, der desuden hjælper til med at holde tænderne fast i gabet.
Pynt med øjne, glassur, skarpe marshmallows og andet, der kan gøre dine Gifflar-monstre både uhyggelige og lækre
Uhyggeligt lækre Gifflar-spøgelser:
Dyp og dæk Gifflar i smeltet hvid chokolade - vær gavmild med chokoladen
Stil dem på højkant og lad chokoladen stivne, men sæt øjnene fast først