Gifflar Hallon & Vanilj glassbomb - Recept | Pågen
5 5 1 0 stemmer

Gifflar isbombe

Nyd sommerens smag! Skift mellem lag af iskugler, friske hindbær, marengs og Gifflar Hindbær & Vanilje, og skab en himmelsk dessertbombe – toppet med krymmel og chokoladesauce. Maksimalt enkelt, maksimalt lækkert!


Ingredienser

  • 1/2 liter vaniljeis
  • 1 banan i skiver
  • Friske hindbær
  • Piskefløde
  • Marengs
  • Krymmel
  • Chokoladesauce

Tilberedning

Sådan gør du
  1. Find en stor skål eller et fad.
  2. Start med et lag is, og læg derefter et lag med bananskiver, hindbær, pisket fløde, marengs og chokoladesauce.
  3. Tilføj endnu et lag is, og top med Gifflar, flødeskum, marengs, hindbær, krymmel.
  4. Afslut med at dryppe chokoladesauce over.