Pågen har stor variation i sine produkter - og dermed vil alle kunne finde noget der passer den enkeltes smag. Vores brød kan bruges til alle måltider, og Pågen hjælper til i hverdagen med at gøre måltiderne ekstra lækre. Vi har det perfekte brød både til morgenmaden, madpakken, aftensmaden eller den lille sult - og selvfølgelig også kagen til eftermiddagskaffen. Hos os er der noget for enhver smag. Til alle døgnets tidspunkter.
Her er en opskrift på noget helt særligt! En luksuriøs vaniljepannacotta toppet med Gifflar stegt i karamelsauce – en dessert, der uden tvivl løfter enhver festlig lejlighed til nye højder.
Start med at lave pannacottaen – læg husblasbladene i koldt vand, og lad dem stå i blød.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Læg kornene og stangen i en gryde sammen med fløde og sukker. Lad det langsomt koge op i ca. 2 minutter, mens du pisker, så kanelen blandes godt.
Fjern vaniljestangen, og tilsæt derefter husblasbladene. Rør rundt, indtil de er opløst.
Fordel fløden i portionsglas, og stil dem på køl i mindst 5 timer.
Nu er det tid til at tilberede Gifflar. Skær Gifflar i mindre stykker.
Kom piskefløde, sirup, sukker og 1 tsk kanel i en pande. Lad det koge op og småsimre, indtil saucen begynder at tykne.
Vend de delte Gifflar i saucen, så de bliver dækket og varmet op.
Fordel Gifflar i pannacotta-glasene. Som en sidste detalje kan du dekorere med en hel Gifflar, som sættes på kanten af glasset.