Pågen har stor variation i sine produkter - og dermed vil alle kunne finde noget der passer den enkeltes smag. Vores brød kan bruges til alle måltider, og Pågen hjælper til i hverdagen med at gøre måltiderne ekstra lækre. Vi har det perfekte brød både til morgenmaden, madpakken, aftensmaden eller den lille sult - og selvfølgelig også kagen til eftermiddagskaffen. Hos os er der noget for enhver smag. Til alle døgnets tidspunkter.
Ingen jul er komplet uden et peberkagehus dekoreret med Gifflar. Sjov at sætte sammen, smukt at se på og svært at lade være i fred!
Ingredienser
Peberkagehus
1 peberkagehussæt
Bagelim eller glasur
1 pakke Gifflar Kanel
1 pakke Gifflar Vanilje
Hvid glasur
Flormelis til at drysse på huset
Gifflar julemand
Gifflar Kanel
Rød sukkerpasta
Glasur
Gifflar Snemand
Gifflar Vanilje
Smeltet mørk chokolade
Rød sukkerpasta
Tandstikker
Tilberedning
Gør sådan her
Saml dit peberkagehus og skær derefter Gifflar på langs i tre stykker, så du har nogle tynde skiver Gifflar. Smør glasur på den ene side af Gifflar og klistre dem fast på peberkagehusets tag. Brug glasuren til at pynte kanterne rundt om taget.
Gifflar julemand: Varm sukkerpasta ved at tage et lille stykke og rulle det i hånden til en kugle. Form til en nissehue og dyp huens spids i glasur. Dyp derefter bunden af huen og fastgør som en nissehue.
Gifflar snemand: Tag to Gifflar Vanilje og stabl dem på hinanden med hjælp af tandstikker, så de sidder sammen. Brug sukkerpasta til at forme en lille næse, fastgør den med lidt glasur. Dyp en tandstik i smeltet mørk chokolade og mal øjne på den øverste og tre små knapper på den nederste.
Placer dine julemænd og snemænd ved peberkagehuset og drys derefter rigeligt med flormelis henover for at lave sne!