Gifflar pizza Quattro Gifflar ioni - Recept | Pågen
3 5 1 4 stemmer

Gifflar-pizza Quattro Gifflar-ioni

Her kommer noget særligt for Gifflar-elskere – en pizza med fire slags lækre og luksuriøse Gifflar-kombinationer på sprød butterdej. Del en “Quattro Gifflar-ioni” med familien til fredagshyggen eller byd dine venner på dem, når du holder fest – uanset hvad, vil Gifflar-pizza være en succé!


Ingredienser

  • 1 pose Gifflar Vanilje
  • 1 pose Gifflar Kanel
  • 1 pakke færdig butterdej
  • 1 glas hasselnøddecreme
  • 200 g hvid blokchokolade
  • Friske hindbær
  • Friske blåbær
  • Minimarshmallows
  • Hakkede, ristede hasselnødder
  • Karamelsovs og chokoladesovs

Tilberedning

Gør sådan her
  1. Forvarm ovnen ved 200 grader (OBS! Tjek instruktionerne på butterdejspakken).
  2. Rul butterdejen ud og skær en stor cirkel ud. Form det, der er tilbage, til en pizzakant ved at rulle den til en lang pølse og tryk den fast rundt om cirklen. Prik små huller i dejen med en gaffel inden den sættes i ovnen. Tilbered butterdejen i overensstemmelse med instruktionerne på pakken.
  3. Smelt hvid chokolade i mikroovnen eller i et vandbad.
  4. Tag butterdejen ud af ovnen og smør fire fjerdedele af bunden med skiftevis smeltet chokolade og hasselnøddecreme.
  5. Pynt den første "fjerdedel" med skivede Gifflar Vanilje og friske hindbær, den anden med skivede Gifflar Kanel og mini-marshmallows, den tredje med Gifflar Vanilje og friske blåbær og afslutningsvis den sidste med Gifflar Kanel og hakkede nødder.
  6. Dryp karamel og chokoladesovs henover pizzan.
Server og nyd!