Pågen har stor variation i sine produkter - og dermed vil alle kunne finde noget der passer den enkeltes smag. Vores brød kan bruges til alle måltider, og Pågen hjælper til i hverdagen med at gøre måltiderne ekstra lækre. Vi har det perfekte brød både til morgenmaden, madpakken, aftensmaden eller den lille sult - og selvfølgelig også kagen til eftermiddagskaffen. Hos os er der noget for enhver smag. Til alle døgnets tidspunkter.
Levain med gedeostcreme, ristede rødbeder og rucola
Her er en enkel, men luksuriøs smagskombination, perfekt når du ønsker at forkæle dig selv - saftigt levainbrød, let pisket gedeost, ristede rødbeder fra ovnen og honning. Denne sandwich er perfekt til en fin middag!
Valgfrit: Hakkede valnødder at pynte sandwichene med
Tilberedning
Gør sådan her
Forvarm ovnen til 200 grader. Skær rødbederne i tynde skiver (gerne ved hjælp af en mandolin for at sikre ensartet tykkelse). Læg bagepapir på en bageplade og arranger rødbedeskiverne, så de ikke overlapper. Pensl let med olie og krydr med salt og peber efter smag. Bag dem i ovnen i cirka 20-30 minutter, afhængigt af tykkelsen på skiverne. Halvvejs gennem bagetiden tager du pladen ud og vender rødbedeskiverne.
Mens rødbederne er i ovnen, forbereder du din gedeostcreme. Hak gedeosten i små stykker og blend den sammen med honning i en foodprocessor eller blender, indtil du får en jævn creme.
Rist levainbrødet let og spred derefter et generøst lag af cremen på hver skive. Top med rucola og dernæst rødbedeskiverne. Drys med hakket valnødder og tilføj en smule honning over sandwichene for at give dem et ekstra pift.