Pågen har stor variation i sine produkter - og dermed vil alle kunne finde noget der passer den enkeltes smag. Vores brød kan bruges til alle måltider, og Pågen hjælper til i hverdagen med at gøre måltiderne ekstra lækre. Vi har det perfekte brød både til morgenmaden, madpakken, aftensmaden eller den lille sult - og selvfølgelig også kagen til eftermiddagskaffen. Hos os er der noget for enhver smag. Til alle døgnets tidspunkter.
Vejen til hjertet går gennem maven, ikke sandt? Fejr kærligheden med en fantastisk lækker og smuk sandwichtærte lavet med saftig LingonGrova, og masser af kærlighed, naturligvis!
Ingredienser
1 pose LingonGrova
Håndpillede rejer
1 bakke cherrytomater
Et bundt frisk dild
1 citron
1 pakke røget laks
Grundblanding til at dække kagen med:
2 pakker naturel flødeost
6 dl creme fraiche
1 glas mayonnaise
Fyld 1:
400 g leverpostej
3 dl creme fraiche
100 g flødeost
4 spsk Boston-agurk
Fyld 2:
2 hårdkogte æg (fint hakket)
100 g flødeost
350 g røget skinke (hakket)
1 tsk dijonsennep
1 dl af grundblandingen
Tilberedning
Gør sådan her
Bland de to fyldninger i separate skåle.
Skær et hjerte ud ved hjælp af to skiver LingonGrova. Smør lidt leverpostejsfyld på, læg to skiver LingonGrova ovenpå. Smør fyldning nummer to på. Gentag lag for lag, indtil du har den ønskede højde og størrelse på sandwichtærte.
Fordel grundblandingen jævnt langs kanterne af smörgåstårtan. Lad sandwichtærte stå dækket i køleskabet et par timer, inden den serveres og pyntes.
Pynt sandwichtærte med håndpillede rejer, tre lakseroser, halve cherrytomater, tynde citronskiver og noget frisk dild.