Kantsnurror på JätteFranska - Recept | Pågen
5 5 1 0 stemmer

Skorpehvirvler - JätteFranska

Har du et barn, der nægter at spise skorperne? Så er dette tip for at reducere madspild lige noget for dig! Gem de afskårne skorper, rul dem sammen, pensl smør på, tilsæt sukker og kanel, bag dem i ovnen og dyp dem i chokolade. Så er weekendkaffen reddet!


Ingredienser

  • Skorper fra JätteFranska
  • Ca. 3 spsk. kanel
  • Ca 3 spsk. brun farin
  • Smeltet smør
  • Smeltet chokolade
  • Grillpinde

Tilberedning

Gør sådan her
  1. Sæt ovnen på 175 grader
  2. Rul skorperne sammen til små hvirvler, og tryk en grillpind igennem for at holde hvirveln sammen. Tip! Hvis du opbevarer dine skorper i fryseren, kan du tø dem op inden og varme dem hurtigt i mikroovnen, så er det nemmere at forme skorperne.
  3. Pensl hvirvlerne med smeltet smør og drys lidt kanel og sukker henover.
  4. Læg dem på bagepapir på en bageplade og bag i ovnen i ca. 10-15 minutter, til de har fået farve og er stivnet lidt.
  5. Tag hvirvlerne ud og lad dem køle ned, inden du dypper dem i smeltet chokolade.
Server og nyd!