Er du allergisk eller overfølsom over for noget?

Det er vigtigt, at du føler dig tryg, når du spiser brød fra Pågen. Derfor bager vi på en måde, så vi har mest mulig kontrol over de forskellige ingredienser. I vores overfølsomhedsoversigt kan du se, hvilket eller hvilke af vores brød og kaffebrød, der passer dig. I oversigten kan du nemt tjekke elleve forskellige ingredienser, blandt andet mælk, æg, gluten og mandler. Hvis du har kommentarer til vores arbejde med overfølsomhed eller til udformningen af oversigten, er du velkommen til at kontakte os.

Produkt Indeholder Spor af
Bohuskaka gluten
FuldkornsRost gluten, birkes
Gifflar Kanel mandler, gluten, æg, mælk (inkl. laktose)
Gifflar Vanilje mandler, gluten, æg, mælk (inkl. laktose)
Grødbrød gluten
Havreboller gluten
Hönö Skærgårdsbrød gluten
Javisst gluten
Jättefranska gluten
Levain gluten
LingonGrova gluten
Middelhavsbrød gluten
Mini Snäcka med kardemomme mandler, gluten, æg, mælk (inkl. laktose)
Pågenlimpan gluten
Roast´n Toast gluten, birkes
Rug Levain gluten
Skorper Kardemomme gluten
Skorpor Fullkorn gluten
Skånskt Lantbröd gluten birkes
Solstykker gluten
Vanillas gluten, æg, mælk (inkl. laktose) mandler