Pågen har stor variation i sine produkter - og dermed vil alle kunne finde noget der passer den enkeltes smag. Vores brød kan bruges til alle måltider, og Pågen hjælper til i hverdagen med at gøre måltiderne ekstra lækre. Vi har det perfekte brød både til morgenmaden, madpakken, aftensmaden eller den lille sult - og selvfølgelig også kagen til eftermiddagskaffen. Hos os er der noget for enhver smag. Til alle døgnets tidspunkter.
Vores elskede Gifflar er perfekte til at forvandle til små monstre, spøgelser og andre skrækkeligt lækre kreationer. Lad fantasien flyde, og gør halloween-fikatet til et kreativt pysselkalas.
Ingredienser
Gifflar, 1 bolle
Bagechokolade, hvid
Sukkermasse, hvid
Chokoladelinser, 2 stk sorte
Glukosesirup
Tandstik, 1 stk
Sort krymmel, 2 kugler og mindre stykker
Tilberedning
Smelt chokoladen i vandbad.
Dyp bollens top i chokoladen. Lad stivne lidt.
Drys chokoladen med krymmel.
Form sukkermassen til to små kugler, der bliver øjne, og placer dem på chokoladelinserne med glukosesirup.
Tryk krymmelkugler i øjnene.
Placer dem med hjælp af tandstik i bollens top.
Skær små hugtænder af sukkermassen og placer dem med glukosesirup i bollens øverste snoning.