Pågen har stor variation i sine produkter - og dermed vil alle kunne finde noget der passer den enkeltes smag. Vores brød kan bruges til alle måltider, og Pågen hjælper til i hverdagen med at gøre måltiderne ekstra lækre. Vi har det perfekte brød både til morgenmaden, madpakken, aftensmaden eller den lille sult - og selvfølgelig også kagen til eftermiddagskaffen. Hos os er der noget for enhver smag. Til alle døgnets tidspunkter.
Et supertip til festarrangøren! Lav lækre brødkurve af sprøde JätteFranska i en muffinbageform og fyld med klassiske kebab-ingredienser. Et festligt og nemt serveringstip, som alle vil elske!
1 pakke færdig kebab (der findes vegetariske muligheder)
Mild eller blandet kebabsauce
Salat
1 rødløg
1 bakke cocktailtomater
Feferoni (ca. 3-4 stk. efter smag)
Tilberedning
Gør sådan her
Forvarm ovnen til 200 grader.
Rul brødskiverne ud med en kagerulle, så de bliver flade.
Skær en rille i hvert hjørne af brødet ind mod midten (cirka lige så stor som bunden af fordybningerne i muffinbageformen).
Smør en muffinbageform og læg derefter brødskiverne i respektive form, så kanterne, hvor du har skåret, overlapper hinanden.
Pensl kanterne af brødkurvene med olie og sæt dem i ovnen i ca. 10 minutter.
Imens brødkurvene er i ovnen, steger du kebab, skærer rødløget i tynde, halve skiver, hakker salat, deler cocktailtomaterne og skærer feferonien i små stykker.
Tag brødkurvene ud af ovnen og lad dem køle lidt af, inden du fylder dem med salat, kebab, cocktailtomater, rødløg og feferoni.
Top med en mild eller blandet kebabsauce og server!