Bruschetta
20 minutter
3 5 1 196 stemmer

Bruschetta

Frisk tomatsalsa på hvidløgsgarneret landbrød, med inspiration fra Italien.


Ingredienser

(4 personer)

  • 6 skiver landbrød, f.ekx. LantGoda (Rug Levain kan også bruges)
  • 1/2 dl olivenolie
  • 3 fed hvidløg
  • Urtesalt og peber

Tomatsalsa

  • 4 tomater, hakkede
  • 1 dl frisk basilikum, hakket
  • 1 spsk olivenolie
  • Urtesalt

Tilberedning

  1. Sæt ovnen på 200 grader.
  2. Bland de hakkede tomater, basilikum og lidt olivenolie. Smag til med urtesalt og peber. Stil blandingen på køl.
  3. Hæld olivenolie og presset hvidløg i en skål og rør det sammen.
  4. Del brødet på diagonalen og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  5. Hvidløgsolien pensles på brødet.
  6. Gratinér brødene i ovnen i 10-12 minutter.
  7. Tag brødene ud og læg dem på et fad.
  8. Fordel tomatsalsaen på brødene lige inden de serveres.