Pågen har stor variation i sine produkter - og dermed vil alle kunne finde noget der passer den enkeltes smag. Vores brød kan bruges til alle måltider, og Pågen hjælper til i hverdagen med at gøre måltiderne ekstra lækre. Vi har det perfekte brød både til morgenmaden, madpakken, aftensmaden eller den lille sult - og selvfølgelig også kagen til eftermiddagskaffen. Hos os er der noget for enhver smag. Til alle døgnets tidspunkter.
Et superlækkert tip, der vil blive børnenes nye livret. Regnbuepizza på en bund af luftig Hönö Skærgårdsbrød fyldt med sprøde grøntsager og lidt grøn pesto. Mad skal være både sjovt og lækkert!
Ingredienser
Hönö Skærgårdsbrød
Revet ost
1 blomkål
En bakke cherrytomater
1 orange peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 dåse majs
1 glas grøn pesto
1 rødløg
Tilberedning
Gør sådan her
Sæt ovnen på 250°C.
Skær cherrytomater, grøn og orange peberfrugt, samt rødløg i små stykker. Flæk blomkålen og skær stilken af, så du får små “blomkålsskyer”. Hæld vandet fra majsen.
Drys revet ost på Hönö Skærgårdsbrød og tilsæt derefter fyldet. Start med rødløg inderst, derefter pesto samt grøn perberfrugt, majs, orange peberfrugt og placer cherrytomaterne yderst. Læg et stykke blomkål i hvert hjørne af regnbuen.
Sæt pizzasandwichene i ovnen i ca. 10-15 minutter til osten er smeltet og grøntsagerne er brunet.