Regnbuepizza på Hönö Skærgårdsbrød Recept | Pågen
5 5 1 0 stemmer

Regnbuepizza på Hönö Skærgårdsbrød

Et superlækkert tip, der vil blive børnenes nye livret. Regnbuepizza på en bund af luftig Hönö Skærgårdsbrød fyldt med sprøde grøntsager og lidt grøn pesto. Mad skal være både sjovt og lækkert!


Ingredienser

  • Hönö Skærgårdsbrød
  • Revet ost 
  • 1 blomkål 
  • En bakke cherrytomater
  • 1 orange peberfrugt 
  • 1 grøn peberfrugt 
  • 1 dåse majs 
  • 1 glas grøn pesto 
  • 1 rødløg

Tilberedning

Gør sådan her 

  1. Sæt ovnen på 250°C.  
  2. Skær cherrytomater, grøn og orange peberfrugt, samt rødløg i små stykker. Flæk blomkålen og skær stilken af, så du får små “blomkålsskyer”. Hæld vandet fra majsen. 
  3. Drys revet ost på Hönö Skærgårdsbrød og tilsæt derefter fyldet. Start med rødløg inderst, derefter pesto samt grøn perberfrugt, majs, orange peberfrugt og placer cherrytomaterne yderst. Læg et stykke blomkål i hvert hjørne af regnbuen. 
  4. Sæt pizzasandwichene i ovnen i ca. 10-15 minutter til osten er smeltet og grøntsagerne er brunet.