Pågen har stor variation i sine produkter - og dermed vil alle kunne finde noget der passer den enkeltes smag. Vores brød kan bruges til alle måltider, og Pågen hjælper til i hverdagen med at gøre måltiderne ekstra lækre. Vi har det perfekte brød både til morgenmaden, madpakken, aftensmaden eller den lille sult - og selvfølgelig også kagen til eftermiddagskaffen. Hos os er der noget for enhver smag. Til alle døgnets tidspunkter.
Server et urteduftende, sprødt og lækkert tilbehør lavet af brød, der er blevet til overs – tomater provencalske. En nem men smagfuld ret fra det sydlige Frankrig, der passer til det meste!
Ingredienser
1 dl rasp lavet af dit yndlingsbrød. I denne opskrift har vi brugt rasp lavet af JätteFranska. Du finder opskriften til, hvordan du laver din egen rasp her:
8 stk. tomater
Provençalske krydderurter efter smag
1-2 fed hvidløg
1/4 dl revet parmesan
4 spsk olivenolie
Salt og peber efter smag
Frisk persille
Tilberedning
Gør sådan her
Forvarm ovnen til 200 grader.
Skær toppen af tomaterne og læg dem i en ovnfast form. Dryp olivenolie over og bag dem i ovnen i ca. 20 minutter.
Mens tomaterne er i ovnen, blander du rasp, parmesan, provençalske krydderurter og presset hvidløg. Hak cirka ¼ af persillen og bland den i raspblandingen. Tilsæt salt og peber efter smag.
Tag tomaterne ud efter cirka 20 minutter, når de begynder at blive bløde, og fordel raspblandingen over dem. Bag dem igen i ovnen i ca. 10-15 minutter, indtil raspblandingen har fået en flot gylden farve.