Gifflar-våfflor - Recept | Pågen
5 5 1 0 stemmer

Gifflar-vafler

Her kommer et nemt tip til alle livsnydere derude: Gåffler, viffler... eller ja, Gifflar-vafler helt enkelt! Smør vaffeljernet, læg Gifflar i, bag indtil Gifflarne får en flot overflade, og server dem derefter med en klat flødeskum eller is. Så nemt, så lækkert!


Ingredienser

  • Gifflar kanel
  • Smør til at smøre vaffeljernet med
  • Flormelis til at drysse over ved servering
  • Is eller flødeskum til servering

Tilberedning

Gør sådan her
  1. Læg en stor klat smør i vaffeljernet og læg Gifflar Kanel i. Bag Gifflarne indtil de har fået en flot farve og en sprød overflade.
  2. Anret på en tallerken og drys flormelis over.
  3. Server straks mens de er varme sammen med is eller flødeskum