"Left over"-toast
10 minutter
5 5 1 0 stemmer

"Left over"-toast

Lav en lækker toast med gårdagens middag som topping


Ingredienser

  • Et par skiver brød, f.eks. Pågen Økologisk Landbrød, Roast'n Toast, Lingongrova eller Jättefranska 
  • F.eks. chili con carne eller kødsovs
  • Evt. ost
  • Friske urter

Tilberedning

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 225°C med grillfunktion.
  2. Rist 2 skiver brød og anret ønsket mængde chili con carne eller kødsovs på en af skiverne
  3. Læg et par skiver ost ovenpå
  4. Gratiner 4–5 min i ovnen eller til osten er smeltet.
  5. Del den anden skive brød i to trekanter, pynt toasten med friske urter, og placer trekanterne ovenpå.

Andre gode left-overs kan være gårdagens tunfisk eller kylling – prøv dig frem med fyld og topping og få spist både middagsrester og brødrester!

Selvom Pågens brød holder sig saftigt længe, så sker det jo at man ikke lige får spist alle skiverne i posen, da man har købt nyt, og så virker det "gamle brød" ikke længere lige lokkende. Dett er en god måde at få brugt de sidste skiver på.

Andre anbefaler også

Hvidløgsbrød Afternoon tea
Pågen anvender cookies for at forbedre og tilpasse dit besøg på vores websted. Læs mere om cookies.