20 minutter
4 5 1 1 stemmer

Mozzarella-snacks

Sprøde mozzarella-snacks med rasp lavet af brødskorpen


Ingredienser

4 pers

  • 8 skiver Levain (eller Roast'n Toast)

     Brug med fordel de sidste skiver brød i posen,
     som du måske ikke plejer at bruge.

  • 4 skiver mozzarella
  • 1 æg
  • 2 dl mælk
  • Rapsolie

Tilberedning

  1.  Form med lette tryk en lille fordybning i en skive Levain.
  2. Læg en skive mozzarella i fordybningen og læg en ny skive Levain ovenpå.
  3. Tryk et glas igennem begge skiver brød omkring mozzarellaen.
  4. Lav 4 sandwiches magen til.
  5. Tag nu kanterne som er tilovers og mix dem til små, fina krummer.
  6. Pisk æg og mælk i en skål. 
  7. Dyp snacksen i æggeblandningen og derefter i brødkrummerne.
  8. Varm olie til ca 160 grader i en stegepande eller frituregryde og fritér snacken.

Nyd sprødheden!

OBS! Hæld ikke olien ned i afløbet efter brug. Hæld det igennem en si og genbrug den, eller hæld det på en flaske eller lignende som du kan aflevere på genbrugsstationen.


Flere opskrifter med

Andre anbefaler også

Smagrig gulerodssuppe Toast-æblepie