20 minutter
4 5 1 2 stemmer

Mozzarella-snacks

Sprøde mozzarella-snacks med rasp lavet af brødskorpen


Ingredienser

4 pers

  • 8 skiver Levain (eller Roast'n Toast)

     Brug med fordel de sidste skiver brød i posen,
     som du måske ikke plejer at bruge.

  • 4 skiver mozzarella
  • 1 æg
  • 2 dl mælk
  • Rapsolie

Tilberedning

  1.  Form med lette tryk en lille fordybning i en skive Levain.
  2. Læg en skive mozzarella i fordybningen og læg en ny skive Levain ovenpå.
  3. Tryk et glas igennem begge skiver brød omkring mozzarellaen.
  4. Lav 4 sandwiches magen til.
  5. Tag nu kanterne som er tilovers og mix dem til små, fina krummer.
  6. Pisk æg og mælk i en skål. 
  7. Dyp snacksen i æggeblandningen og derefter i brødkrummerne.
  8. Varm olie til ca 160 grader i en stegepande eller frituregryde og fritér snacken.

Nyd sprødheden!

OBS! Hæld ikke olien ned i afløbet efter brug. Hæld det igennem en si og genbrug den, eller hæld det på en flaske eller lignende som du kan aflevere på genbrugsstationen.