Sommerlige snitter med JätteFranska og vandmelonbruschetta
5 5 1 0 stemmer

Sommerlige snitter med JätteFranska og vandmelonbruschetta

Tid til sommerfest? Ristet JätteFranska er den perfekte base for disse farverige snitter, toppet med en frisk variation af bruschetta. Smagskombinationer, der med garanti løfter hele festen!


Ingredienser

Ingredienser til ca. 16 stk.:
8 skiver JätteFranska
Melonsalat:
  • ½ lille vandmelon eller ¼ stor melon
  • 2 spsk honning
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 bundt basilikum
  • 1 bundt mynte
  • Salt og peber efter smag
Ricottacreme:
  • 1 dl græsk yoghurt
  • 250 g ricotta

Tilberedning

Sådan gør du
  1. Forvarm ovnen til 200 grader, og start med melonsalaten. Skær melonen i små tern og hak mynten. Bland melon, mynte, honning og lidt salt i en skål.
  2. Lav ricottacremen: Pisk ricotta, salt, peber, græsk yoghurt og hakket basilikum sammen til en luftig creme.
  3. Pensl brødskiverne med chiliolie, og varm dem i ovnen i ca. 4 minutter.
  4. Lad brødene køle lidt af, del dem i halve, smør ricottacremen på, og top med melonsalat og lidt frisk basilikum.