4 5 1 12 stemmer

Sticky Pecan Gifflar

I klistrede, vidunderlige Sticky Pecan Gifflar blandes den uimodståelige smag af Gifflar Kanel med karamelsovs og sprøde pekannødder. Helt enkelt en storslået og pragtfuld dessert – god bagning!


Ingredienser

  • 3 - 4 poser Gifflar Kanel
  • 5 dl muscovadosukker
  • 200 g smør
  • 1 dl flydende honning
  • 1 dl sirup
  • En håndfuld pekannødder

Tilberedning

Gør sådan her
  1. Smelt smør i en gryde og rør muscovadosukker, honning og sirup sammen.
  2. Lad det koge op
  3. Hæld dejen i et ovnfast fad, fyld op med pekannødder og Gifflar.
  4. Sæt i ovnen ved 175 grader i 10-15 minutter
  5. Brug et låg for at vende kagen ud på et fad.