Pågen har stor variation i sine produkter - og dermed vil alle kunne finde noget der passer den enkeltes smag. Vores brød kan bruges til alle måltider, og Pågen hjælper til i hverdagen med at gøre måltiderne ekstra lækre. Vi har det perfekte brød både til morgenmaden, madpakken, aftensmaden eller den lille sult - og selvfølgelig også kagen til eftermiddagskaffen. Hos os er der noget for enhver smag. Til alle døgnets tidspunkter.
Hönö Skärgårdskaka passer glimrende som bund i en sandwichkage, og i denne ret får det luftige brød selskab af cremet flødeost, svamp, sprødstegt bacon og smeltet ost. Simpelthen et varmende og hurtiglavet middagstip til hele familien!
Ingredienser
6 skiver Hönö Skärgårdskaka
280 g bacon
Ca. 200 g kantareller
Ca. 400 g skovchampignon
1 stk. porre
1-2 stk. peberfrugter
2 dl creme fraiche
400 g flødeost med smag (gerne med hvidløg eller urter)
Salt & peber
Ca. 100 g revet cheddarost
Ca. 100 g revet mozzarellaost
1 bakke cherrytomater
Frisk timian
Tilberedning
Sådan gør du
Læg bacon på bagepapir og tilbered i ovn i ca. 20 minutter ved 175 grader. Rens og hak svamp, peberfrugt og porre imens. OBS: Gem lidt stegt bacon og svamp til pynt!
Svits svampene i en stegepande, indtil vandet er fordampet. Tilsæt smør og derefter porre og peberfrugter. Steg indtil de er blevet bløde.
Bland flødeost og creme fraiche til en jævn blanding. Smag til med salt og peber.
Sæt ovnen på 225 grader. Læg to skriver Hönö Skärgårdskaka på en bageplade og fordel en tredjedel af flødeostblandingen henover. På med halvdelen af svampe- og baconfyldet. Gentag med det andet lag.
Afslut med to skiver Hönö Skärgårdskaka og resten af flødeostblandingen. Strø masser af ost henover og læg cherrytomaterne på. Gratiner sandwichkagen i ca. 20-25 minutter, indtil tomaterna ser flotte ud, og osten er smeltet og brunet.
Tag ud og top med resten af svampen og bacon samt frisk timian.