Varma Gifflar med cream cheese frosting - Recept | Pågen
5 5 1 0 stemmer

Varme Gifflar med cream cheese-frosting

Her kommer en opskrift, der er så lækker, at vi næsten tør love, at det bliver din nye yndlingsdessert! Nemt og lækkert, når tiden er knap. Varm Gifflar i mikroovnen i et par minutter, og dæk dem derefter med et lag hjemmelavet, pisket cream cheese-frosting. Nam!


Ingredienser

  • Ca. 10 stk. Gifflar Kanel
  • 250 g cream cheese
  • 50 g stuetempereret smør
  • 1 dl flormelis

Tilberedning

  1. Pisk smør og cream cheese med en elpisker, indtil du får en luftig konsistens. Tilsæt derefter flormelis og pisk lidt mere, indtil frostingen er jævn og fin.
  2. Læg Gifflar i en lille form. Varm dem i mikroovnen i cirka 1 minut, indtil de er varme.
  3. Smør et godt lag frosting over Gifflarne.
  4. Spis med det samme, mens de stadig er varme!