Konkurrenceregler

Pågen konkurrencer på Faceboook
 

DENNE KONKURRENCE ER HVERKEN SPONSORERET, STØTTET AF ELLER ASSOCIERET TIL FACEBOOK.

Konkurrenceinfo
Konkurrencen afholdes af Pågen A/S

Pågen Danmark forbeholder sig retten til at til enhver tid tilpasse betingelser og procedurer for aktuel konkurrence.

Konkurrenceperiode
Konkurrenceperioden oplyses i opslaget på Facebook. Konkurrencen er ikke købsbetinget.

Hvem kan deltage?
For at deltage skal du bo og have folkeregisteradresse i Danmark, have en Facebook-profil samt være fyldt 18 år. Hvis du er under 18 år, skal du have dine forældres eller værges samtykke for at deltage. Hverken ansatte eller pårørende til ansatte i Pågen, eller samarbejdspartnere kan deltage i konkurrencen. 

Udtrækning af vindere
Pågen Danmark udvælger én eller flere vindere, blandt alle som har deltaget ved at kommentere på opslaget om konkurrencen. Det vil altid stå specifikt i opslaget, hvor mange vindere der bliver trukket og inden hvilken dato. Samtlige vindere får direkte besked via Facebook's beskedfunktion.

Det er vinderens ansvar at svare på vinderbeskeden senest indenfor 7 dage. Derefter forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder.

Præmier
Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter. 

Pågen Danmark påtager sig intet ansvar for skader på personer og/eller ejendom som følge af forkert brug af produktet, uagtsomhed eller andet.

Hvordan udvælges vinderne?
Vinderne udvælges/udtrækkes af en jury bestående af repræsentanter fra Pågen A/S. Juryens beslutning er endegyldig og kan hverken appelleres eller ændres. 

Pågen har den fulde ret til at diskvalificere en deltager fra konkurrencen, hvis der opstår mistanke om, at deltageren har overtrådt konkurrencereglerne, snydt, eller på anden måde forsøgt at opnå unfair fordele.

Ansvar og behandling af bidrag
Ansvarlig for konkurrencen er Pågen A/S, (cvr nr: 37870013), C/O PriceWaterhouseCoopers, Strandvejen 44, 2900 Hellerup.

Pågen A/S tager ikke ansvaret for eventuelle tekniske problemer, der kan påvirke indsendelse af konkurrencebidraget, herunder tekniske problemer med Facebook.

Pågen har rettighederne til alle bidrag, der kommer ind og kan bruge dem, ubegrænset i tid, dog kun i Pågen A/S og ifølge dansk lovgivning.

Det er deltagerens ansvar at indholdet i bidraget/kommentaren ikke er krænkende, sexistisk  eller på anden måde stødende. Det er også deltagerens ansvar at bidraget ikke er i strid med dansk lovgivning og ikke indbefatter immaterielle eller andre rettigheder der tilhører en anden. 

Håndtering af personoplysninger
Ved at deltage i konkurrencen på Facebook, giver du dit samtykke til denne personoplysningshåndtering:

De oplysninger, du giver om dig selv, bliver udelukkende behandlet for at kunne afvikle konkurrencen. 

Senest 4 måneder efter at konkurrencen er afsluttet, vil alle personlige oplysninger i forbindelse med konkurrencen blive slettet.

Billeder
Når du poster billeder på Facebook Gifflar eller Facebook Pågen Danmark giver du automatisk samtykke til at billederne må bruges i kommercielt øjemed uden økonomisk kompensation.

Kontakt
Har du spørgsmål til konkurrencen er du velkommen til at kontakte os via vores facebookside www.facebook.com/PagenDanmark eller maile til vores nordiske kundeservice på konsumentforum@pagen.se