Glorious Ghost Det søde spøgelse!

Dette skal du bruge: 1 Vanillas-bolle, hvid sukkermasse, 2 slikøjne*, hvid piberenser, 1 hvid plastic tandstik, 1 træ tandstik & 2 slikfødder f.eks slikbiler.
*Kan købes på Panduro Hobby

             

Sådan gør du: Rul sukkermassen tynd. Brug en kop eller et glas til at trykke en rund form ud. Skær småhuller til øjne og mund. Sæt Vanillas-bollen på højkant og læg den udskårne sukkermasse henover. Tryk øjnene på plads så de havner under sukkermassen. Lav en lille rund ring med piberenseren og sæt den fast med den hvide tandstik. Del den anden tandstik i to dele og brug delene til at sætte slikbilerne på som fødder.

Weird Witch Den underlige heks!

Dette skal du bruge: 1 Vanillas-bolle, sort marcipan, hvid sukkermasse, 2 slikøjne*, glukosesirup, candyfloss, 2 træ tandstikkere, sort tape og 2 slikfødder f.eks slikbiler - gerne brune (saltlakrids)
*Kan købes på Panduro Hobby      

                                                              

Sådan gør du: Form den sorte marcipan til en hat og en næse. Rul sukkermassen ud og skær en strimmel som du ruller rundt om hatten. Sæt næse, øjne og candyfloss hår fast med glukosesirup. Sæt et stykke tape fast på tandstikkeren og klip den til, så den ser ud som en kost. Sæt ”kosten” fast i Funsbollen. Del den anden tandstik i to dele og brug dem til at sætte slikbilerne på som fødder.                                  

Spooky Spider Den skræmmende edderkop!

Dette skal du bruge: 1 Vanillas-bolle, slik snørrebånd (cola), 2 slikøjne*, glukosesirup, drys (brunt) og hvid glasur.
*kan købes på Panduro Hobby                                                                  

Sådan gør du: Sæt øjne og drys fast med glukosesirup. Lav et kors på ryggen med glasur. Klip snørrebåndene i små stykker (ca. 4 cm lange). Brug en tandstik til at lave huller i bollen og sæt benene på plads i hullerne.

Mysterious Mummy Den mystiske mumie!

Dette skal du bruge: 1 Vanillas-bolle, hvid sukkermasse, 2 slikøjne*, glukosesirup, 1 træ tandstik og 2 slikfødder f.eks slikbiler.
*Kan købes på Panduro Hobby

Sådan gør du: Sæt øjnene fast med glukosesirup. Rul sukkermassen ud og skær den i tynde strimler (ca. 4 mm brede og 10 cm lange). Vikl strimlerne rundt om bollen. Del tandstikken i to dele og brug dem til at sætte slikbilerne på som fødder.                                             

Scary Smile Det uhyggelige smil!

Dette skal du bruge: 1 Vanillas-bolle, orange sukkermasse, sliktænder, 2 slikøjne*, glukosesirup, rød glasur, 1 træ tandstik og slikfødder f.eks lyserøde slikbiler.
*Kan købes på Panduro Hobby

Sådan gør du: Form den orange sukkermasse til en hat. Sæt øjnene fast med glukosesirup. Skær hul til munden og sæt tænderne på plads. Læg glasur rundt om tænderne. Del tandstikken i to dele og brug dem til at sætte slikbilerne på som fødder.

Delicious Devil Den delikate djævel!

Dette skal du bruge: 1 Vanillas-bolle, sort og hvid sukkermasse, slik-knap, 2 slikøjne*, glukosesirup, glasur, 1 tandstik, slikfødder f eks slikbiler.
*Kan købes på Panduro Hobby

Sådan gør du: Rul den sorte sukkermasse ud og form en kappe, et øjenbryn og en mund. Tegn uhyggelige tænder med glasur. Sæt mund, øjne og øjenbryn fast med glukosesirup. Stil bollen på højkant og sæt kappen på. Brug glukosesirup til at sætte en slikknap fast. Rul den hvide sukkermasse ud og form to horn. Lav små huller i bollen og sæt hornene fast. Del tandstikken i to dele og brug dem til at sætte slikbilerne på som fødder.

Bizarre Bat Den skøre flagermus!

Dette skal du bruge: 1 Vanillas-bolle, mørk blokchokolade, 2 slikøjne*, brunt drys, hvid sukkermasse, rund chokolade f. eks Orangebuer, sort frugtfarve, en tandstik og to slikfødder f.eks slikbiler.
*Kan købes på Panduro Hobby  

Sådan gør du: Dyp ”hovedet” i smeltet chokolade. Sæt øjnene fast i chokoladen
og hæld lidt drys udover. Rul sukkermassen ud og lav en uhyggelig mund. Brug
frugtfarven til at tegne tænder i munden. Del chokoladen på midten. Lav små
huller i Vanillas-bollen og sæt chokoladestykkerne fast som vinger. Del tandstikken i to dele og brug dem til at sætte slikbilerne på som fødder.