Äntligen! med torskerognssalat
10 minutter
3 5 1 3 stemmer

Äntligen! med torskerognssalat

Få en del af ugens fisk i din frokost-sandwich med denne lækre opskrift.


Ingredienser

  • Pågen Äntligen!
  • Torskerognssalat (ca 100 g)*
  • 50 g sprøde grøntsager - fx grønne Asparges
  • Bladselleri
  • Peberfrugt

*Torskerognssalat
•200 g torskerogn
•150 g kogte, kolde kartofler
•1 spsk. olivenolie
•1 spsk. kapers
•ca. 1 spsk. citronsaft
•1 fed hvidløg
•Peber
•½ lille bundt persille

Tilberedning

Torskerognssalat
Mos torskerogn og kartofler med en gaffe. Rør olie og kapers i torskerognsmosen, og smag den til med citronsaft, presset hvidløg og peber.