X

Hjemmesiden er under ombygning, og det kan indebære at visse sider ikke vises som de skal. Behøver du hjælp med at finde information, er du velkommen til at kontakte os via konsumentforum@pagen.se.

Charlotte Royale med Pågen Gifflar Vanilje
20 minutter
4 5 1 4 stemmer

Charlotte Royale med Pågen Gifflar Vanilje

Lav enkelt en festlig dessert med Pågens Gifflar Vanilje


Ingredienser

2 poser Pågen Gifflar Vanilje
Bærmousse (Du kan bruge opskriften under, eller eller købe færdig mousse-pulver)

1 vaniljestang
3 dl piskefløde
160 g sukker
3 blade husblas
6 dl creme fraiche
125 gram friske hindbær
150 gram friske jordbær


Tilberedning

1. Dæk indersiden af en skål (ca 20 cm i diameter) med plastfolie
2. Skær Gifflarne i skiver
3. Dæk skålens inderside med Gifflar-skiverne
4. Hæld bærfyldet i
5. Dæk toppen med Gifflar-skiver
6. Stil skålen i køleskabet i mindst 4 timer - eller stil den i fryseren og tag den op mindst en time inden servering.

Bærmousse:

1. Læg husblas i blød
2. Flæk vaniljestangen og skrab vaniljekornene ud. 
Bring fløde, sukker, vaniljekorn og vaniljestang i kog, og tag gryden af pladen
3. Klem husblas fri for vand og rør dem ud i fløden
4. Tag vaniljestangen op
5. Tilsæt creme fraiche og bær

Pågen anvender cookies for at forbedre og tilpasse dit besøg på vores websted. Læs mere om cookies.