Vårig Brödvåffla - Recept | Pågen
5 5 1 0 stemmer

Forårsvaffel med middelhavsbrød

Har du nogensinde prøvet at lave brødvaffel? Så er det nu! Vores lækre italienske landbrød, med sin smag af olivenolie og havsalt, bliver til den perfekte sprøde vaffel, som kan serveres med koldrøget laks, rogn og en skefuld creme fraiche.


Ingredienser

  • 2 skiver Middelhavsbrød
  • Smør
  • Creme fraiche
  • Koldrøget laks
  • Rogn (tang- eller stenbiderrogn)
  • Citron
  • Frisk dild (eller purløg)
  • Salt og peber efter smag

Tilberedning

Sådan gør du:
  1. Smør begge sider af brødet og læg dem derefter i vaffeljernet, indtil de får en flot gylden farve.
  2. Bland creme fraiche med lidt citron, salt og peber efter smag, og fordel det på brødvafflerne.
  3. Top med koldrøget laks, rogn, nogle kviste dild (eller purløg), og nyd!