X

Hjemmesiden er under ombygning, og det kan indebære at visse sider ikke vises som de skal. Behøver du hjælp med at finde information, er du velkommen til at kontakte os via konsumentforum@pagen.se.

Gifflar Trifle Cake
4 5 1 31 stemmer

Gifflar Trifle Cake

Gifflar Trifle Cake er en lager-på-lager efterret hvor man har lag af kage, flødeskum og andet lækkert fyld. Her er en nem og hurtig variant med Pågen Gifflar.


Ingredienser

  • Pågen Gifflar Vanilje
  • Piskefløde
  • Vaniljesauce
  • Bær

Tilberedning

Skær Gifflar i mindre stykker. 
Pisk fløden.
Tag en glasskål og læg lag med Gifflar, flødeskum, bær, vaniljesauce, og så Gifflar igen. Fyld skålen op og pynt med bær på toppen. 
Voila - trifle cake!

Pågen anvender cookies for at forbedre og tilpasse dit besøg på vores websted. Læs mere om cookies.