Brödkorgar med kebab - Recept | Pågen
5 5 1 0 stemmer

Brødkurve med kebab

Et supertip til festarrangøren! Lav lækre brødkurve af sprøde JätteFranska i en muffinbageform og fyld med klassiske kebab-ingredienser. Et festligt og nemt serveringstip, som alle vil elske!


Ingredienser

Du skal bruge (ca. 9 brødkurve)
  • 9 skiver JätteFranska
  • Smør til at smøre muffinbageformen med
  • Olie til at pensle brødkurvene med
  • 1 pakke færdig kebab (der findes vegetariske muligheder)
  • Mild eller blandet kebabsauce
  • Salat
  • 1 rødløg
  • 1 bakke cocktailtomater
  • Feferoni (ca. 3-4 stk. efter smag)

Tilberedning

Gør sådan her
  1. Forvarm ovnen til 200 grader.
  2. Rul brødskiverne ud med en kagerulle, så de bliver flade.
  3. Skær en rille i hvert hjørne af brødet ind mod midten (cirka lige så stor som bunden af fordybningerne i muffinbageformen).
  4. Smør en muffinbageform og læg derefter brødskiverne i respektive form, så kanterne, hvor du har skåret, overlapper hinanden.
  5. Pensl kanterne af brødkurvene med olie og sæt dem i ovnen i ca. 10 minutter.
  6. Imens brødkurvene er i ovnen, steger du kebab, skærer rødløget i tynde, halve skiver, hakker salat, deler cocktailtomaterne og skærer feferonien i små stykker.
  7. Tag brødkurvene ud af ovnen og lad dem køle lidt af, inden du fylder dem med salat, kebab, cocktailtomater, rødløg og feferoni.
  8. Top med en mild eller blandet kebabsauce og server!