Mini-burgare med rostat bröd - Recept | Pågen
4 5 1 6 stemmer

Mini-burgere med ristet brød

At byde på festlige kanapeer at smovse på, inden middagen serveres, værdsættes altid af gæsterne. De kan lide de superlækre mini-burgere, der nemt kan laves af ristet brød.


Ingredienser

  • JätteFranska 
  • Syltede agurker 
  • Ost 
  • Cherrytomater 
  • Gult løg 
  • Valgfri fars 
  • Halloumi 
  • Burgerdressing  

Tilberedning

Gør sådan her

  1. Bland farsen med salt og peber. Form små, flade burgere. Steg i smør ved middelhøj temperatur.  
  2. Skær halloumi i små firkanter (ca. 5x5 cm). Steg i smør.  
  3. Rist brødet let i stegepande og skær i fire lige store firkanter. 
  4. Skær cherrytomater i skiver. Skær det gule løg i skiver og del i to. 
  5. Saml mini-burgerne med løg, tomat, syltede agurker og dressing.